Baroš u porodu! Nepřijel k reprezentaci a zůstal se svou manželkou v Turecku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Baroš u porodu! Nepřijel k reprezentaci a zůstal se svou manželkou v Turecku

Milan Baroš včera Tereze tiskl ruku daleko usilovněji v očekávání příchodu jejich prvního dítěte.
Milan Baroš včera Tereze tiskl ruku daleko usilovněji v očekávání příchodu jejich prvního dítěte. (ČTK/Michal Doležal)

KUNICE – Měl myslet na duel se Slováky a trénovat s reprezentací. Všechno to ale muselo stranou! Fotbalový kanonýr Milan Baroš (27) totiž včera v Istanbulu nečekaně místo na letadlo do Prahy zamířil se svou manželkou Terezou (27) do porodnice!

Měl myslet na duel se Slováky a trénovat s reprezentací. Všechno to ale muselo stranou! Fotbalový kanonýr Milan Baroš (27) totiž včera v Istanbulu nečekaně místo na letadlo do Prahy zamířil se svou manželkou Terezou (27) do porodnice!

Fanoušci se odpoledne v Kunicích rozhlíželi a hledali slavného útočníka. Ta otázka létala snad ze všech úst: „Proboha, kde je Bary? Vždyť v pondělí hrál tureckou ligu za Galatasaray.“ Ne, Baroš nepřijel. A měl náramný důvod vynechat první trénink – tiskl ruku své Tereze v porodnici v očekávání prvního potomka!

A myslel na něj v napětí celý nároďák... „Milan Baroš tady není kvůli rodinné záležitosti. Odvezl svoji ženu do porodnice, protože její termín se naplnil. Vedení týmu vyšlo Milanovi vstříc, aby tam mohl být s ní, a my všichni čekáme, jakou pošle zprávu,“ sdělil tiskový mluvčí reprezentace Petr Svěcený.

Potvrdil tak proroctví Milanovy maminky Radky. „Mají termín na začátku září,“ řekla Aha! paní Barošová s tím, že by se Milanovi měla narodit holčička.

Věci berou v životě fotbalového snajpra rychlý spád. Milan si Terezku vzal za ženu 31. července. „Ještě nevím, jestli mi to změnilo život,“ usmíval se deset dnů po svatbě. Teď už tenhle vyhlášený bohém ví, že mu život definitivně změní děťátko, a zažívá pořádnou hektiku. Vůbec by nevadilo, kdyby ji v sobotu završil vítězným gólem do slovenské sítě!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.