Tajemství mobilů slavných - To je moje slepice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tajemství mobilů slavných - To je moje slepice!

 (Aha!: Marek Pátek, Jan Hruška, Dalibor Puchta)

Když muzikantovi Petrovi Jandovi zazvoní mobil, musíte se začít smát. »Volá nějaká slepice, volá nějaká slepice«, drnčí mu v kapse. „Omluvte mě, to je manželka,“ řekne Petr s úsměvem a zvedne telefon.


● Miláčku, mám tě uloženou!
● Kdo je Láska, kdo Střevlík?

.. Který další slavný Čech nebo Češka má svoji drahou polovičku uloženou s podobným kuriózním vyzváněním, kdo má v telefonním seznamu svého miláčka uloženého jako »Střevlíčka«?

STŘEVLÍČEK & SLEPICE

Petr Janda (64) & Alice Jandová (24)
Když Petrovi zavolá jeho půvabná manželka Alice, začne mu na mobilu blikat srdíčko. Ale protože je Petr velký recesista, nezůstalo jen u srdíčka. „Když mi zavolá, ozve se z mobilu »Volá nějaká slepice«. Mám tohle vyzvánění uložené z legrace a Alici to nijak netrápí. Dobře ví, že je to jen legrace,“ směje se Petr.
To Alice je romantička. „Petra mám už léta uloženého pod jménem Střevlíček. Když mi volá, zobrazí se mi jeho fotografi e a začne mi vyzvánět melodie z filmu S tebou mě baví svět.“

LOVE & LÁSKA

Kliknutím zvětšeteJosef Vojtek (40), Libuška Haraštová (25)
„Od první chvíle, co se s Libuškou známe, a to jsou dva roky, ji mám v mobilu uloženou pod slovem Láska. A pokud se začne ozývat písnička ze seriálu Přátelé, ani nemusím koukat na displej. Bezpečně vím, že je to Libuška, protože tohle vyzvánění mám jen pro ni,“ řekl nám zpěvák.
Půvabná tanečnice Libuška má svého Pepu v mobilním telefonu také pod slovem láska, ale v anglické verzi. „Jakmile mi v telefonu začne blikat Love, vím, že je to Pepa. Ale hlavně to poznám podle písničky Pohoda od skupiny Kabát,“ říká s úsměvem Libuška.

MAJDA & AAA VIKTOR

Kliknutím zvětšeteMahulena Bočanová (39), Viktor Mráz (39)
Mahulena Bočanová má manžela Viktora Mráze uloženého pod jménem AAA Viktor. „Dala jsem mu před jméno ty áčka, abych ho měla jako prvního v seznamu. Když mi zavolá, zobrazí se mi Viktorova fotka s naší dcerkou Marinou a hraje písnička La Camisa Negra od zpěváka Juanese. Mám totiž tenhle latinskoamerický styl hudby ráda a k manželovi se hodí, protože vyrůstal v Latinské Americe v Kostarice.“
A jak se dozví Viktor, že po něm manželka touží? Jednoduše. Na displeji se mu objeví jméno Majda, pak fotografie Mahuleny, jak lenoší na pláži, a k tomu mu zpívá španělská zpěvačka Hernández.

Pípající VAŠÍK & řehtající JANIČKA

Kliknutím zvětšeteVáclav Vydra (50), Jana Bouškové (51)
Herec Václav Vydra si na výstřelky nepotrpí, takže manželku, herečku Janu Bouškovou, má v mobilu uloženou jako Janičku. Zato když se mu rozezvoní mobil, rozhodně nečekejte nějakou známou melodii. „Moc miluji koně, takže z reproduktoru se mi ozývá řehtání koní, které jsou mou největší láskou hned po manželce Janičce.“
Ta má zase Václava uloženého jako Vašíka, a když jí zavolá, z mobilu jí místo oblíbeného interpreta zpívají ptáci.


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.