Pomeje šel dohola, bojuje o balík peněz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Pomeje šel dohola, bojuje o balík peněz!

Začátky filmu Pomeje točil ještě s dlouhými vlasy. (vlevo)
A takto vypadá současný herec Jiří Pomeje. (vpravo)
Začátky filmu Pomeje točil ještě s dlouhými vlasy. (vlevo) A takto vypadá současný herec Jiří Pomeje. (vpravo) (pro Aha! – Wojtek Jakubowski/KFP)

ŠTĚTÍN – Producent a manžel zpěvačky Ivety Bartošové Jiří Pomeje bude hrát mafiána v nově připravovaném polském snímku Boj o milion dolarů. Pomeje se kvůli roli ve filmu však musel vzdát své bujné kštice. A až se vrátí z natáčení v Polsku, vyrazí tím zcela jistě Ivetě dech.

Producent a manžel zpěvačky Ivety Bartošové Jiří Pomeje bude hrát mafiána v nově připravovaném polském snímku Boj o milion dolarů. Pomeje se kvůli roli ve filmu však musel vzdát své bujné kštice. A až se vrátí z natáčení v Polsku, vyrazí tím zcela jistě Ivetě dech.

„Jirka dostal hlavní mužskou roli mafiána v polském filmu s pracovním názvem Boj o milion dolarů. Jde o komedii, ve které se bude bojovat o velký balík peněz. Kvůli roli musely dolů jeho vlasy. Ostříhali ho dohola, celé tělo dostalo tetování. Sám Jiří se divil, jak se změnil, a nebyl si úplně jistý, jestli nevyleká svou něžnou paní,“ tvrdí jeden ze členů štábu. Pomeje je ale přesto za film natolik vděčný, že nadšeně souhlasil i s natáčením rovnou v polštině. „Dostal k ruce překladatelku, která s ním piluje výslovnost.“

Kliknutím zvětšete
Mafián, nebo bubák? Vlasy prodal za 250 000 Kč!

Pomeje podle našich informací za svou roli mafiána v nově připravovaném polském snímku Boj o milion dolarů dostane honorář v přepočtu 250 000 Kč. Jenže ouha!

Honorář by totiž celý měl připadnout správkyni jeho konkursní podstaty Tereze Klečkové. Podle ní by silně zadlužený Pomeje musel natočit ještě dalších 239 takových filmů, aby splatil všechny své dluhy v celkové hodnotě 60 milionů korun.

Pomeje si měl prý postěžovat, že zatímco zahraniční produkce se mohou přetrhnout, aby ho získali do svých projektů (ve slovenské produkci na jaře například znásilňoval a vraždil Číňanku), v Česku má tak zkaženou pověst, že o práci ne a ne zavadit.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.