Markéta Divišová ukázala ňadra: Jsou malá, ale hezká! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Markéta Divišová ukázala ňadra: Jsou malá, ale hezká!

Focení Markéty Divišové se ujal fotograf Jan Tůma, o styling se postaral Dušan Chrástek a o účes a make-up Lucie Tůmová.
Focení Markéty Divišové se ujal fotograf Jan Tůma, o styling se postaral Dušan Chrástek a o účes a make-up Lucie Tůmová. (FHM/Jan Tůma)

5:00 – Už podruhé nafotila finalistka Miss ČR z roku 2003 Markéta Divišová (25) lechtivé fotografie pro pánský časopis!

Přifouknout je nechce!

A ačkoliv nepatří k modelkám, které se mohou pochlubit bujným dekoltem, trendu plastických operací nepodlehla. Podle jejich slov jí její »jedničky« naprosto vyhovují. „Já osobně si myslím, že prsa Markéty jsou naprosto v pohodě. Hodí se k její celkové postavě, vlasům a uhrančivým očím. Vypadá cudně, a přesto je strašně sexy,“ tvrdí fotograf Jan Tůma, který si vzal modelku do parády. „Přifouklá prsa by se k ní nehodila. Takových holek už máme v Česku dost,“ brání modelku fotograf, který snímky pořízené pro pánský časopis FHM fotil v romantickém prostředí u hradu Karlštejn.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.