Madonna už je v Praze! Máme fotky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Madonna už je v Praze! Máme fotky

Madonna v autě.
Madonna v autě. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek )

11:05 – Madonna (50) dnes po půlnoci přiletěla do Prahy, kde bude mít zítra v Natural Amphitheatre na Chodvě koncert.

Královnu popu i s jejím doprovodem včetně přítela Jesuse Luze na letiště Ruzyň dopravily dva soukromé tryskáče, přiletěla z Kodaně.

Z letiště do hotelu Mandarin Oriental odjížděla za přísných bezpečnostních podmínek. „Letadlo se schovalo za hangár tak, aby na vystupující Madonnu nebylo vidět. Z terminálu odcházela služebním vchodem,“ řekl nám svědek jejího příletu na Ruzyň.

Zajímavé také je, že většina fotoreportéru chápe přítomnost Madonny v Česku jako doslova výzvu. Zpěvačka totiž v roce 2006, kdy u nás vystupovala v Sazka aréně, novináře pěkně vypekla. Prostřednictvím své ochranky tehdy slíbila, že jakmile povečeří v pražském restaurantu Pálffy palác, zapózuje jim.

„Její bodygurad nás poprosil, ať přejdeme na druhou stranu chodníku, že až Madonna vyjde ven, tak nám zapózuje. Ale byla to jenom lest. Ona nastoupila do auta a odjela,“ vzpomíná jeden z našich fotografů.

A tak si teď na Madonně všichni senzachtiví fotografové smlsli. Když totiž dnes brzy ráno přijížděla do hotelu, došlo tam k patové situaci. Mandarin Oriental byl doslova okupován novináři i televizními štáby. Vjezd do hotelu tvoří malá ulička, do které se nedá vjet přímo, ale auto se tam musí natočit a pak kousek couvnout. No a jakmile to řidič udělal, fotografové zablokovali auto a fotili ostošest.

„Všichni to brali jako pomstu za to, co jim udělal tehdy, to je jasné,“ dodal svědek.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.