Štíhlý Rychlý pije mojito! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Štíhlý Rychlý pije mojito!

Petr Rychlý zhubl a popíjel mojito.
Petr Rychlý zhubl a popíjel mojito. (: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – „Můj tchán byl gynekolog a sexuolog, takže mi do seriálu dával odborné rady. Naštěstí jsem je ještě v praxi nevyužil.

„Můj tchán byl gynekolog a sexuolog, takže mi do seriálu dával odborné rady. Naštěstí jsem je ještě v praxi nevyužil. Žádná divačka si ode mě nechtěla nechat vyšetřit,“ smál se jeden z hlavních protagonistů seriálu Ordinace v růžové zahradě Petr Rychlý (40) na křtu stejnojmenné knihy k seriálu. A svou štíhlostí překvapil všechny přítomné.

Oblíbený herec Petr Rychlý (40) dorazil na křest knihy Ordinace v růžové zahradě i se svou dlouholetou přítelkyní, bývalou úspěšnou tenistkou Janou Pospíšilovou (35), s níž má téměř rok a půl starého syna Petříka. „Jana je má pravá známost, ale mám tu i svou hereckou milenku Danielu Šinkorovou,“ řekl Petr Rychlý, který překvapil svou štíhlou postavou. Začal totiž hodně cvičit a stále hubne. Kromě chvilkové rozpravy s Danielou Šinkorovou alias Gitou Petrovou, se od Jany vůbec nehnul. Celý večer spolu popíjeli koktejly a náramně se bavili.

V coctail baru Molotow se to hvězdami úspěšného »nováckého« seriálu jen hemžilo. „Petr Rychlý, který mi hraje milence, je mým skutečným přítelem a kamarádem. Jsem moc ráda, že s ním mohu hrát,“ rozplývala se nad svým kolegou Daniela Šinkorová. „Je to sice práce dennodenní, ale pro mě je to fenomén. Moc mě baví a s postavou Gity, kterou hraji, jsem se hodně sžila,“ dodala Daniela.

Kmotrou knihy se stala gynekoložka a vokalistka Michaela Klinková, která byla po dlouhá léta přítelkyní Petra Muka. „Michaela asistovala u mého porodu, když se mi narodila dcera Julinka,“ prozradila deníku Aha! Michaela Dolinová. Na křtu nechyběla ani Simona Postlerová s dětmi či letošní vicemiss České republiky Kateřina Pospíšilová, která v Odrinaci hraje dceru Petra Rychlého alias primáře Čestmíra Mázla.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.