Baroš je ženáč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Baroš je ženáč!

Milan a Tereza spolu jsou už tři roky, takhle kráčeli loni na vyhlášení Fotbalisty roku.
Milan a Tereza spolu jsou už tři roky, takhle kráčeli loni na vyhlášení Fotbalisty roku. (Aha! – Denisa Hamerníková, ara)

5:00 (ice) – Bouřlivým létům Milana Baroše (27) zřejmě právě odzvonilo! Nejlepší střelec uplynulého ročníku turecké ligy a český fotbalový reprezentant ve službách Galatasaraye se totiž v Istanbulu tajně oženil se svou dlouholetou partnerku Terezou Frankovou (23).

Měsíc a půl po své sestře Renatě vstoupil do stavu manželského i Milan, který řekl své »ano« přítelkyni na českém generálním konzulátu v Turecku. Zprávu přinesl server tn.cz a podle něj mělo být utajovanému obřadu přítomno jen pár blízkých a přátel.

Barošovi se tedy daří nejen na trávníku (ve čtvrtek skóroval v duelu Evropské ligy na hřišti izraelského Maccabi Netanya), ale i v osobním životě. Jedním z důvodů fotbalistova sňatku je totiž nejen tříletá známost, ale skutečnost, že Tereza je těhotná. Narození první dcery Barošovi očekávají v nejbližších týdnech a vše nasvědčuje tomu, že by nemělo dojít k žádným podobným komplikacím, kvůli kterým již před dvěma roky o jedno miminko přišli.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.