Karma bude křít na Moravě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Karma bude křít na Moravě

Zpěvačka Tara umí být pořádně sexy.
Zpěvačka Tara umí být pořádně sexy. (: Popron Traxx)

PRAHA – Nejprodávanější zahraniční skupina v České republice v roce 2004 Karma je zpět s novým tanečním albem nazvaným Avantura!

Nejprodávanější zahraniční skupina v České republice v roce 2004 Karma je zpět s novým tanečním albem nazvaným Avantura! A Karma se nejen vrátí k nám, ale své nové album dokonce pokřtí v pátek 11. srpna na Moravě v rámci třídenního festivalu Bzenecká pouť v Bzenci.

„Na albu najdete celkem čtrnáct původních hitů a čtyři speciální taneční remixy,“ přiznala deníku Aha! zpěvačka Tara. První singl Pusti da Te Vodi Ritam se už stal velkým hitem v Chorvatsku a ve Slovinsku a začíná bodovat v rádiových a televizních hitparádách i u nás. „Skvělá, pohodová, melodická a zpěvná taneční muzika, zkrátka přesně taková, jaká patří k dlouhým letním večerům, tak takové je naše nové album Avantura,“ přiznala se smíchem sexyTara s tím, že disk obsahuje i soutěž »Zahraj si roli v našem novém videu«.
„Výherce této soutěže stráví se svým kamarádem dva dny v Chorvatsku s námi a zahraje si v našem novém videoklipu. Doufám, že se některý čtenář Aha! stane naši novou klipovou star,“ dodala Tara. Slovenský křest alba proběhne ve středu 25. srpna na open air vystoupeni na náměstí v Trnavě.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.