Našli jsme Vladka z VyVolených: Milionář skončil zase u plotny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Našli jsme Vladka z VyVolených: Milionář skončil zase u plotny!

Je 9 hodin a Vladko právě přichází do práce. Nepřijel autem, ale MHD.
Je 9 hodin a Vladko právě přichází do práce. Nepřijel autem, ale MHD. (Aha! – Karel Kopáč, ara)

5:00 – Po vítězi první řady reality show VyVolení, Vladkovi Dobrovodském (31), se více než před rokem slehla zem. Přestal komunikovat, změnil si telefonní číslo... Když ani to nepomohlo, zmizel z republiky. Nedělnímu Aha! se teď podařilo Vladka najít! Vrátil se ke své původní profesi a pracuje jako kuchař v restauraci v pražských Dejvicích. Se světem showbyznysu nicméně muž, kterého si každý pamatuje pro jeho psychické výkyvy, nechce mít nic společného. Jediné, co ho s dobou jeho největší slávy spojuje, jsou dlouhé vlasy, které si nechal znovu narůst.

Vladko pracuje v kuchyni dejvické restaurace už dva měsíce. „Dal jsem si inzerát, že sháním kuchaře, a když se přihlásil Vladko, byl jsem sám hodně překvapený. Vyzkoušel jsem si ho, a protože to bylo v pořádku, vzal jsem ho. Co se týče peněz, dal jsem mu normální podmínky, jaké u nás mají všichni kuchaři, a on to rád přijal. Musím říct, že v porovnání s tím, jak jsou placeni ostatní kuchaři, u nás se špatně nemají,“ prozradil nám majitel restaurace Martin Zvěřina.

Spolehlivý pracant

Zatím jsou s bývalou hvězdou reality show v hospodě spokojeni. „Zatím s ním nebyl žádný problém. Do kolektivu normálně zapadl, je spolehlivý, nemůžu si na něj stěžovat,“ říká Zvěřina. „Mám takový dojem, že on si ji vybral hlavně z toho důvodu, že nechtěl být moc někde na očích... Tady by ho nikdo nečekal. Ani nemám pocit, že by mu došly peníze a byl třeba nějak na dně, prostě ho vaření baví a co by pořád dělal doma?“ poznamenal Vladkův zaměstnavatel.

Tady vaří Vladko? No nekecejte!

Že v restauraci vaří bývalá televizní hvězda dokonce nevědí ani tamní štamgasti! „Cože? On tady vaří Vladko? Tak to teda vůbec nevím! Přitom sem chodíme na oběd každý den. Tak to mu musím vyseknout poklonu, je to dobrý, chutná mi tady,“ uvedl štamgast Tomáš Stárek. Jenže ani s ním se Vladko bavit nechce. S nikým! Když zjistil, že mu je Aha! v patách, vyštěkl: „Já nechci, aby se o mně psalo! S médii se nechci vůbec bavit. Chci si žít svůj vlastní život!“

Chce znovu utéct ze země?

„Oni ho prý lidi na ulici poznávají dodnes. Bavil jsem se s ním o tom, možná už trochu lituje, že se do VyVolených vůbec dostal,“ pokrčil rameny majitel restaurace. A jak je vidět, s popularitou se Vladko dodnes nevyrovnal. Pracovní poměr má totiž pouze do září. „Pak chce odjet do zahraničí,“ dodal Vladkův zaměstnavatel.

DAVID LAŠTOVKA

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.