Korec si dělá radost | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Korec si dělá radost

Vlastík Korec zpívá rád, a proto se rozhodl vyzkoušet reakce posluchačů a píseň Potmě nám může rádio hrát zařadil na disk iHits2U.
Vlastík Korec zpívá rád, a proto se rozhodl vyzkoušet reakce posluchačů a píseň Potmě nám může rádio hrát zařadil na disk iHits2U. (: TV Prima)

PRAHA – Herec, moderátor a v neposlední řadě zpěvák v jedné osobě Vlasta Korec (33) má ke zpěvu jednoduchý důvod. „Dělá mi to radost a písničkou Potmě nám může rádio hrát jsem dal sobě a svým blízkým takový malý hudební dáreček,“ přiznal nám Korec.

Herec, moderátor a v neposlední řadě zpěvák v jedné osobě Vlasta Korec (33) má ke zpěvu jednoduchý důvod. „Dělá mi to radost a písničkou Potmě nám může rádio hrát jsem dal sobě a svým blízkým takový malý hudební dáreček,“ přiznal nám Korec.

Za nápad natočit právě tento song moderátor vděčí hudebnímu skladateli a producentovi Zdeňkovi Hrubému. Vlasta Korec totiž přezpíval v češtině úspěšný megahit osmdesátých let Video Killed Radio Star, který u nás tenkrát zpívala skupina Saturn Pavla Skalického. Zpěv jako prioritu ale Korec nebere. „Pokud by mě někdo oslovil s tím, abych nahrál album, tak bych do toho zřejmě šel. Ale není to pro mě na prvním místě. Teď se chci především věnovat své přítelkyni Magdě, moderování na rádiu Impuls a pořadu Nekonečná šance na Primě,“ dodává bývalý moderátor VyVolených.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.