Playmate Vlaďka Erbová: Divoká hádka s manželemv baru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Playmate Vlaďka Erbová: Divoká hádka s manželemv baru!

Sexy Vlaďka Erbová bude asi pěkná dračice.
Sexy Vlaďka Erbová bude asi pěkná dračice. (Aha! - Martin Hykl)

PRAHA (daz) – Sexbomba, bývalá playmate Vlaďka Erbová (28) musí čelit zuřivým útokům svého žárlivého muže Zdeňka Bahenského (23)! Podle svědků z oslavy modelčiných sobotních narozenin totiž hokejista Mladé Boleslavi neudržel nervy na uzdě a kvůli podezření z nevěry se chtěl poprat jak s Erbovou, tak s fotbalistou Vladimírem Šmicrem, který se v baru náhodně objevil!

Kvůli Šmicrovi tekla krev!

Incident, o kterém včera informoval server Blesk.cz, se odehrál v pražském baru Postel, kde mu přihlížela řada svědků. „Vláďa (Šmicer) přišel do baru, a když uviděl společnost, ptal se, o koho jde. Pak šel Vlaďce popřát k narozeninám. Jak ho ale uviděl Zdeněk, který zrovna po devíti dvojitých vodkách dostal záchvat žárlivosti a dělal právě Vlaďce scénu, začal řvát i na chudáka vyjukaného fotbalistu, že mu spí se ženou,“ popsal jeden z účastníků incidentu.

Jiný zase tvrdí, že Zdeněk měl po ženě, kterou podezřívá s cizoložství, hodit dokonce těžký skleněný džbán, o který se nakonec sám pořezal. „Nevím, co kdo povídá. Jediná věc, která se stala, je ta, že manželovi ten večer zůstala sklenička v ruce a má stehy na ruce,“ popírá Erbová. Přiznává však, že ten večer byla trošku hysterická a že Šmicer v baru přítomný byl. A nepustí teď půvabná kráska žárlivého muže k vodě? „I kdyby se rozvod chystal, budete poslední, komu to budu vyprávět,“ zlobí se Erbová.

Vlaďky manžel Zdeněk Bahenský.

Vlaďky gratulant Vladimír Šmicer.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.