Shaggy v Praze: ujíždí na playstationu a babském cucu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Shaggy v Praze: ujíždí na playstationu a babském cucu!

Shaggy už za týden roztančí Freestyle park Modřany.
Shaggy už za týden roztančí Freestyle park Modřany.

PRAHA – Už za týden vystoupí v modřanském Freestyle parku hvězda reggae Shaggy. A jeho požadavky na realizační tým jsou opravdu zajímavé.

PRAHA – Už příští úterý vystoupí v modřanském Freestyle parku hvězda reggae Shaggy. A jeho požadavky na realizační tým jsou opravdu zajímavé.

Se Shaggym do Prahy přiletí na koncert zhruba osmnáctičlenný štáb, který se bude i se zpěvákem dopravovat po Praze luxusními sedany a autobusem a i v pěti hvězdičkovém hotelu se budou cítit jako v bavlnce. Na hudebníkovo přání bude mít k dispozici playstation s televizí o úhlopříčce 24 centimetrů a ke hře si dá nejspíš panáka Baileys, nápoje přezdívaného „babský cuc“. Jak uvedla Barbora Vokatá z pořádající agentury WTF Entertaiment, k jídlu si pak autor hitů jako It Wasn’t Me nebo Angel přeje chipsy, kuřecí maso, saláty, koláče, zmrzlinu nebo puding a to vše v čínské nebo Jamajské úpravě.

Kdo bude chtít vidět Shaggyho naživo, má šanci 21. července od 19 hodin v modřenském Freestyle parku. Předskakovat zpěvákovi bude kapela United Flavour

Foto: ara

(eve)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.