Michael Jackson byl zavražděn! Tvrdí to jeho sestra LaToya | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Michael Jackson byl zavražděn! Tvrdí to jeho sestra LaToya

 Syn, matka a otec...
Syn, matka a otec... (EPA, AP )

LOS ANGELES (pk) - Král popu Michael Jackson (†50) byl zavražděn lidmi, kteří se chtěli zmocnit jeho bohatství, prohlásila včera emotivně zpěvákova sestra LaToya (53). Šokující prohlášení pro britský list News of the World jen posiluje tajemnost zpěvákovy smrti, neboť její příčina stále nebyla oznámena kvůli chybějícím výsledkům toxikologických testů.

LaToya má nicméně jasno. „Bylo to spiknutí, aby se dostali k Michaelovým penězům. Odřízli ho od rodiny a přátel, podávali mu návykové léky a donutili ho podepsat smlouvu na koncerty,“ tvrdí. Konkrétní jména údajných pachatelů ale neuvedla. Michaelovy miliardy prý nedaly spát lidem, kteří se pohybovali ve zpěvákově blízkosti. „Mrtvý měl pro ně větší cenu. Nebudu mít klid, dokud nezjistím, kdo bratra zabil,“ slibuje LaToya odhodlaně. Jako důkaz zločinného spolčení uvedla, že se z bratrova domu ztratily šperky a „milionová hotovost“ (v přepočtu kolem 20 milionů korun).

Policie ovšem vyšetřuje jen Jacksonovu smrt, o loupeži zmínka nepadla. Navíc sousedé vzpomínají, že to byla právě Michaelova rodina, kdo se v pronajatém domě, kde 25. června zkolaboval, objevila jako první. Tehdy došlo ke spěšnému odvozu Jacksonových osobních věcí, které hrozily padnout do rukou věřitelů. Po odečtení dluhů je majetek, který po zpěvákovi zůstal, odhadován na v přepočtu 4,5 miliardy korun.

Další novou informací je tajná dohoda, kterou uzavřela Jacksonova matka Katherine (79) s biologickou matkou dvou starších Michaelových dětí Debbie Rowe (50). Obě ženy se shodly, že syna Prince Michaela I (12) a dceru Paris (11), jakož i dalšího syna Prince Michaela II (7, toho měl zpěvák s neznámou ženou) vychová babička a Rowe bude děti smět kdykoliv vídat.

Další podmínkou je, že stranou zcela zůstane Michaelův despotický otec Joseph (80), jehož vlivu na děti se všichni obávají. Neměl by se tedy s nimi vůbec stýkat.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.