Malkoviche hlídají jako papeže | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Malkoviche hlídají jako papeže

John Malkovich a Jiří Bartoška
John Malkovich a Jiří Bartoška

KARLOVY VARY (kre) – Přísná bezpečnostní opatření doprovázela příjezd jedné z očekávaných hvězd karlovarského festivalu Johna Malkoviche. Kdo nebyl akreditovaný nedostal se do blízkosti hotelu Pupp, kam slavný herec dorazil přesně v 18.30 místního karlovarského času.


Do Varů přijel se svou manželkou rovnou z Prahy, kam přicestoval Pendolinem z Vídně. V Praze měl ještě jakžtakž svobodu, ve Varech už ho však střežili, jakoby dorazil sám papež. Do jeho blízkosti se dostali jen prověření a akreditovaní fotografové. Smůlu měli i lovci autogramů. Těm dal bohužel Malkovich košem. „Ne, žádné autogramy rozdávat nebudu,“ prohlásil dosti zřetelně charismatický John, jenž dnes na festivalu v Karlových Varech převezme Křišťálový glóbus za mimořádný umělecký přínos světové kinematografii. V rámci Pocty Johnu Malkovichovi uvede filmový festival dva filmy – politický thriller Tanečník seshora a dokumentární film Which Way Home, na kterém se herec podílel jako jeden z producentů.


Foto Aha! – David Kundrát

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.