Jitka Smutná (57): Manžel jí nestačil! Má milenku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jitka Smutná (57): Manžel jí nestačil! Má milenku!

V seriálu Ordinace v růžové zahradě hraje Jitka Smutná Věru Barnovou, tchyni Báry Munzarové.
V seriálu Ordinace v růžové zahradě hraje Jitka Smutná Věru Barnovou, tchyni Báry Munzarové. (TV Nova)

PRAHA – Pryč s předsudky, jsem jaká jsem a nemám se za co stydět! To si podle informací deníku Aha! řekla herečka Jitka Smutná (57), představitelka Věry Barnové ze seriálu televize Nova Ordinace v růžové zahradě 2, a přiznala se k lásce ke stejnému pohlaví!


Dvojí život hvězdy seriálu Ordinace

„Opustila manžela a žije se svou přítelkyní!“ šokuje náš zdroj z natáčení seriálu s tím, že buclatá herečka prý konečně našla sama sebe.

Přestože je Jitka Smutná vdaná za kameramana Jaromíra Nekudu a má s ním dvě již dospělé děti, dceru Terezu (také herečku) a syna Jakuba (jevištní technik), našla prý lásku u ženy! „V hereckých šatnách je to známá věc, Jitka se svou přítelkyní se i poměrně často objevují na veřejnosti. S manželem není už dobré tři roky,“ potvrdil deníku Aha! zdroj ze seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Reakce samotné Jitky Smutné na naši otázku však tak otevřená nebyla. Otázku své orientace nepotvrdila ani nevyvrátila a hovořit o sobě nechtěla. „S manželem jsem byla minulý týden na rybách. O svém soukromí se bavit nebudu,“ odbyla nás herečka, jejíž životní krédo je směřování k život-ní harmonii. Tu zřejmě našla a její rodina, i přes Jitčin údajný »nový život«, funguje bezproblémově dál.

Doménou kypré herečky jsou ve filmech pracovité maminy a bodré hospodyně a kromě seriálu Ordinace se prosadila třeba i po boku Vítězslava Jandáka a Pavla Nového v seriálu Velké sedlo nebo ve filmu Sedm hladových. Čtrnáct let žila v Ostravě, šestnáct sezon hrála v Národním divadle a v současnosti přesídlila na prkna Městských divadel pražských.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.