Belohorcová a Hájek: Čekáme miminko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Belohorcová a Hájek: Čekáme miminko!

PRAHA – Česko-slovenská sexbomba Zuzana Belohorcová (33) je těhotná! „Ano, je to tak, čekáme sviště!“ potvrdil deníku Aha! Zuzanin přítel a otec jejího prvního očekávaného dítěte Vlasta Hájek (33), který neskrýval nadšení. Belohorcová je v sedmém týdnu těhotenství!


Podle zpráv od kamarádů známého páru Zuza své těhotenství zatím prožívá doma, obložená všemi druhy kapesníků. Není to však kvůli pláči z rozbouřených hormonů, nýbrž proto, že těhotenství v jejím těle nečekaně vyvolalo alergii! A jak už maminky v takto raném stadiu těhotenství bývají, je i Belohorcová pověrčivá a o dítěti se zdráhá mluvit. „Nechci se k tomu ještě vyjadřovat, abych něco nezakřikla. Nejsou ještě hotová všechna vyšetření,“ říká s tím, že do konce třetího měsíce se chce zdržet poskytování veškerých informací.

Svatbu podle vlastních slov pár v nejbližších měsících neplánuje, velkým závazkem je pro ně i bez sňatku společný obchod s francouzskou módní značkou Faith v Praze na Malostranském náměstí. Dítě však zřejmě svatební plány uspíší...

Kliknutím zvětšete


Foto Aha! – David Kundrát

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.