Naomi Cambell: Další průšvih, zdemolovala jachtu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Naomi Cambell: Další průšvih, zdemolovala jachtu!

Na molu vypadá Naomi Campbell jako anděl, ale...
Na molu vypadá Naomi Campbell jako anděl, ale... (: Profimedia.cz)

ŘÍM – Temperamentní modelka Naomi Campbell (36) nechodí pro násilí nikdy daleko. Poslední důkaz? V Itálii, kde se zastavila cestou do francouzského letoviska Saint-Tropez, navštívila na jachtě jednoho ze svých milenců a původně romantická večeře skončila tak, že zmíněný chudák má teď ze své lodi třísky...!

Temperamentní modelka Naomi Campbell (36) nechodí pro násilí nikdy daleko. Poslední důkaz? V Itálii, kde se zastavila cestou do francouzského letoviska Saint-Tropez, navštívila na jachtě jednoho ze svých milenců a původně romantická večeře skončila tak, že zmíněný chudák má teď ze své lodi třísky...!

Naomi se totiž na jachtě šíleně pohádala s kuchařem kvůli pořadí pokrmů na jídelním lístku. A když se před ní vyděšený kuchtík zamknul v kajutě, začala vzteklá topmodelka ničit vše, co jí přišlo pod ruku. Celková škoda na luxusní jachtě se vyšplhala na 1,3 milionu korun!Čokoládová kráska »nevybouchla« poprvé. Momentálně ji stíhá italská policie i za napadení modelky Yvonne Scio a jednoho fotografa. K tomu má na krku poškození zařízení obchodu, kde nemohla platit kartou, a žalobu od svých tří služebných, když jednu udeřila mobilním telefonem a další dvě pěstí.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.