Princezna Diana († 36) s milencem Dodim († 42): Sex v autě smrti?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Princezna Diana († 36) s milencem Dodim († 42): Sex v autě smrti?!

Zdemolované auto, ve kterém zahynuli milenci.
Zdemolované auto, ve kterém zahynuli milenci. (: Profimedia.cz)

Řím/Londýn – Britové jsou naštvaní. Princové William (24) a Harry (21) šokováni. Italský magazín Chi zveřejnil fotky Lady Diany († 36) a jejího milence Dodiho al Fayeda pořízené těsně před smrtí.

Britové jsou naštvaní. Princové William (24) a Harry (21) šokováni. Italský magazín Chi zveřejnil fotky Lady Diany († 36) a jejího milence Dodiho al Fayeda pořízené těsně před smrtí. Tím to ale nekončí! Diana a Dodi se prý těsně před nehodou v autě oddávali orálnímu sexu!

Tvrdí to autor kontroverzní knihy (v britských knihkupectvích se objeví na podzim) Jean-Michel Cradec´h, kterého italský magazín Chi zpovídal. Chystaná kniha pobouřila celý britský královský dvůr. Oba princeznini synové, William a Harry, jsou šokováni. „Je hrozné, kam až dokáže člověk klesnout kvůli penězům. Je to, jako kdyby někdo skákal po hrobu naší matky,“ zuří oba princové. Princ Charles už požádal soud, aby skandální knihu o jeho bývalé manželce v Británii zakázal.

Cradec´h před napsáním knihy prostudoval 4000 stran policejních zápisů a ve svém díle cituje z výpovědi očitého svědka Romualda Rata, který jako první otevřel dveře havarovaného mercedesu: „Naskytl se mi neuvěřitelný pohled. Diana seděla na zemi, zády se opírala o sedačku bodyguarda. Její hlava byla přikryta rohožkou, která při nárazu vylétla nahoru. Nadzdvihl jsem ji, abych zjistil, zda Diana ještě dýchá, rohožku jsem položil na podbřišek Dodiho. Jeho pohlavní orgán se dal velmi dobře rozpoznat…“ V knize se dále spekuluje o tom, že sexuální hrátky obou milenců na zadním sedadle musel ve zpětném zrcátku vidět i jejich řidič Henri Paul a možná právě to odvedlo jeho pozornost od řízení…

Kontroverzí vydání magazínu Chi bylo v Itálii mezitím staženo z prodeje. V textu článku se vyskytovaly i lékařské detaily ke smrtelným zraněním princezny, což je v Itálii zakázáno, pokud pacient zemřel.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.