Gott terčem pomluv! Kvůli milionům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Gott terčem pomluv! Kvůli milionům!

Gott je pro Janečka bezesporu slepičkou, která mu snáší zlatá vajíčka, i kdyby měl z jeho výdělků méně než třicet procent.
Gott je pro Janečka bezesporu slepičkou, která mu snáší zlatá vajíčka, i kdyby měl z jeho výdělků méně než třicet procent. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Národní klenot Karel Gott (69) se stal terčem drsných útoků! A mohou za to peníze! Po nedávném koncertu k jeho blížícím se sedmdesátinám se totiž showbyznysem nese informace, že Gotta jeho manažer František Janeček (64) ožebračuje a bere si až polovinu jeho výdělků!

Národní klenot Karel Gott (69) se stal terčem drsných útoků! A mohou za to peníze! Po nedávném koncertu k jeho blížícím se sedmdesátinám se totiž showbyznysem nese informace, že Gotta jeho manažer František Janeček (64) ožebračuje a bere si až polovinu jeho výdělků!

„Karel dře celý život jako mezek, ale krátce po revoluci podepsal tak nevýhodnou smlouvu, že ze všech honorářů musí Janečkovi odevzdávat skoro polovinu. Tomu stačí sedět doma a statisíce korun mu bez práce spadnou do klína,“ šušká se mezi celebritami.

Další z dobře informovaných lidí ze showbyznysu zase s jistotou tvrdí, že Janeček si přijde na 40 procent. Jiné zdroje pak přicházejí s informací, že zatímco Gott za jubilejní koncert inkasoval 300 tisíc korun, Janečkovi – jeho kumpánovi z agentury GoJa – měla zůstat za nehty desetinásobná sumička.

A co na tyhle informace říká sám Mistr? „To je samozřejmě nesmysl. Já se zásadně odmítám bavit o penězích, ale takovou smlouvu bych nepodepsal. František Janeček má o něco vyšší procento než je zvykem, ale jinak jsou ty informace hloupost. Někteří lidé ho nemají rádi, a tak takové věci roznášejí,“ přiznal deníku Aha! Gott.

Kde je skutečná pravda, ví ale jen on a Janeček. Mimochodem: průměrný honorář ostatních českých manažerů se pohybuje mezi 15 až 20 procenty. A kdo vydělá svým manažerům nejvíc?

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.