Töpferova dcera Marta: Vydělává miliony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Töpferova dcera Marta: Vydělává miliony!

Tomáš Töpfer je na svoji dceru náležitě hrdý.
Tomáš Töpfer je na svoji dceru náležitě hrdý. (: ČTK)

PRAHA – Populární herec Tomáš Töpfer (55) patří mezi nejlépe vydělávající české umělce. Podle odhadů si za rok dovede vydělat i několik milionů korun, dokázal totiž beze zbytku zúročit diváckou oblibu.

Populární herec Tomáš Töpfer (55) patří mezi nejlépe vydělávající české umělce. Podle odhadů si za rok dovede vydělat i několik milionů korun, dokázal totiž beze zbytku zúročit diváckou oblibu získanou především díky často opakovaným seriálům Život na zámku a Četnické humoresky. Jenže i tak nemalý příjem dokonce překonává Töpferova dcera z prvního manželství Marta (31)!

Marta Töpferová emigrovala v roce 1987 se svou matkou a sestrou do USA. A právě v Americe udělala v Česku téměř neznámá Marta kariéru jako hrom. Za oceánem se Töpferová stala zpěvačkou a podmanila si americké publikum. „Její poslední album dokonce v USA označili za hudební událost roku 2005. Mezi Martininy fanoušky patří například i zpěvačka Björk,“ říká jeden z Töpferových kamarádů. Její desky tak v současnosti vydává velké americké vydavatelství, její koncerty jsou vyprodané. „V Americe takovýhle úspěch u publika automaticky znamená i velký finanční úspěch,“ potvrdil Aha! zaměstnanec jednoho nadnárodního hudebního koncernu. Podle odhadů si tak úspěšná Töpferová může ročně vydělat i hodně přes deset milionů korun.

Töpfer je tak na svou dceru náležitě hrdý. Jejich vztahy ale vždycky tak idylické nebyly. „S tátou jsem se po emigraci pět let neviděla. Přijela jsem až v roce 1992 a začala zpřetrhané vztahy opět navazovat,“ přiznává Töpferová. „Teď se s tátou vídáme jednou dvakrát do roka,“ říká slavná dcera slavného otce. A prý dokonce uvažuje o tom, že by s tatínkem nahrála nějakou písničku. „Táta má překvapivě krásný hlas,“ tvrdí Marta.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.