Michael Jackson: Dluhy za 8 miliard Kč - Co teď bude s jeho dětmi? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Michael Jackson: Dluhy za 8 miliard Kč - Co teď bude s jeho dětmi?

Michael Jackson
Michael Jackson (Aha! – ČTK – Tomáš Turek, ara)

LOS ANGELES – Říkalo se, že je homosexuál, a několikrát byl obviněn, že zneužívá malé chlapečky. Pravdou ale je, že Michael Jackson byl dvakrát ženatý a zplodil tři děti. Právě ty ale teď čeká nejistý osud.

Říkalo se, že je homosexuál, a několikrát byl obviněn, že zneužívá malé chlapečky. Pravdou ale je, že Michael Jackson byl dvakrát ženatý a zplodil tři děti. Právě ty ale teď čeká nejistý osud.

Podle zdroje blízkého rodině dostane do péče všechny tři Jacksonovy děti bývalá manželka Debbie Rowe (zdravotní sestra). Ta je biologickou matkou syna Prince Michaela I. (12) a dcery Paris (11), zatímco dalšího syna Prince Michaela II. (7) měl zpěvák s dodnes neznámou ženou po umělém oplodnění.

Jackson se kvůli svým dětem a strachu o ně stal ještě větším podivínem. Pro děti nastálo najal tři chůvy a 12 bodyguardů. Také je nutil nosit na obličeji masky kdykoliv, když vyšly mimo domov. Na druhé straně – svého nejmladšího syna Prince Michaela II., tehdy právě narozeného, v listopadu 2002 téměř upustil z balkonu berlínského hotelu, kde kynul davům fanoušků. Syn mu vyklouzl a Michael Jackson se jen bláznivě smál…

Jinak děti žily v přepychu. A také pořád jinde. V Los Angeles, v Bahrajnu, v Dubaji, Irsku, v Las Vegas či New Yorku. „Žily v říši pohádek, kde nové hračky přibývaly jako kouzlem každý den, kde se konaly noční nákupní výpravy a návštěvy muzeí i zábavních parků s opuchlýma očima po setmění,“ píše americký list Daily News.

Jenže teď je všechno jinak. Jackson během kariéry vydělal na 700 milionů dolarů. Přesto, jak píše americká agentura AP, zemřel »zaplavený zhruba 400 miliony dolarů dluhů«. To je v přepočtu 8 miliard korun! Ranč Neverland s volně pobíhajícími exotickými zvířaty, stejně jako tři další domy, musel už dávno prodat, v poslední době sám dokonce bydlel v pronajaté vile.

Jisté je, že Debbie Rowe je dětem schopna poskytnout nový domov, který ale bude nesrovnatelný s přepychem, ve kterém dosud vyrůstaly. Budou se muset uskromnit a zvyknout si na nové prostředí. Mohou počítat s pokračujícím zájmem novinářů a doufat, že časem opadne a oni uniknou osudu svého médii věčně sledovaného otce. Navíc – svoji maminku moc neznají. S výjimkou prázdnin viděla Debbie Rowe děti jen zřídka.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.