Lucie Bílá - Už jsem zase švadlenka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Lucie Bílá - Už jsem zase švadlenka!

Lucie Bílá, která se kdysi coby Hana Zaňáková vyučila švadlenou, své řemeslo nezapomněla!
Lucie Bílá, která se kdysi coby Hana Zaňáková vyučila švadlenou, své řemeslo nezapomněla! (Aha! – David Kundrát)

DUBAJ/PRAHA – Lucie Bílá (43) se vrátila zpátky k řemeslu a stala se z ní švadlena! Alespoň tedy na chvíli. Když se při zpáteční cestě z exotické Dubaje cestou na letiště jejímu kamarádovi Imedu Jeddaiovi z CK Blue Style utrhl knoflík u košile, zpěvačka neváhala, popadla jehlu s nití a promptně mu knoflík přišila zpět!

Lucie Bílá (43) se vrátila zpátky k řemeslu a stala se z ní švadlena! Alespoň tedy na chvíli. Když se při zpáteční cestě z exotické Dubaje cestou na letiště jejímu kamarádovi Imedu Jeddaiovi z CK Blue Style utrhl knoflík u košile, zpěvačka neváhala, popadla jehlu s nití a promptně mu knoflík přišila zpět!

„Jako švadlenka jsem začínala, a to je jako jezdit na kole, to se nezapomene,“ smála se při práci Lucie, které šití zabralo jen minutku. Evidentně opravdu nezapomněla.

Zpěvačka se vrátila včera do Prahy společně se semifinalistkami Miss ČR, které měly ve Spojených arabských emirátech soustředění. Lucie jim v Emirátech zazpívala na galavečeru, natočila si v poušti videoklip k nové písničce Bang bang a také nakupovala jako divá!

„Čtrnáct párů bot! Přísahám! Dva páry jsou teda pro syna, ale i tak dobrý, ne?“ chlubila se Lucie svým nákupem, který jí zabral skoro jeden celý kufr.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.