Pavarotti v kómatu! Boj s rakovinou. | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pavarotti v kómatu! Boj s rakovinou.

Luciano Pavarotti
Luciano Pavarotti

NEW YORK – Hvězdný italský tenor Luciano Pavarotti (70) bojuje s rakovinou. Nyní odpočívá po operaci v americké nemocnici, ale tam si s jeho stavem neví rady. Dokáží mu lékaři z německa pomoci? Celý operní svět obrací zrak k nebi.

Pomohou němečtí lékaři?

..

Jeho manželka Nicoletta spolu s dcerkou Alicí (3) se bojí o jeho život! V New Yorku se podrobil operaci slinivky břišní, ve které měl zhoubný nádor. Jeho stav se ale ani po zákroku nelepší a lékaři se obávají dalších komplikací!

Podle lékařů má být nyní letecky transportován na kliniku do německého Düsseldorfu, která je světově vyhlášeným ústavem v léčbě rakoviny. Zpěvák by zde měl podstoupit dlouhodobé ozařování. Mluvčí nemocnice Susanne Dopheide se nechala slyšet: „Uděláme všechno pro to, abychom panu Pavarottimu zachránili život.“

Luciano by měl být do Německa dopraven v srpnu a všichni doufají, že nebude už pozdě. Nyní to nejde, je v už několik dní v kómatu a cestu přes oceán by nemusel přežít.

17.7.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.