Stahovák nahradí Eso! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Stahovák nahradí Eso!

Tereza Pergnerová nafotila pro magazín Leo erotické snímky.
Tereza Pergnerová nafotila pro magazín Leo erotické snímky.

PRAHA (ren, daz) – Herci a »snowboarďáci« Jirka Mádl (22) a jeho nerozlučný parťák Vojta Kotek (21) se stali novými moderátorskými hvězdami televize Nova. Jejich pořad Stahovák totiž nahradí hitparádu Eso, která byla z vysílání stažena po úctyhodných patnácti letech.


Mádl s Kotkem opět spolu

„Je to velká šance, že náš pořad bude časem taky kultovní jako Eso,“ svěřil se Kotek.

Nova od září pustí do vysílání koncepčně novou teenagerovskou show. Moderátoři Vojta Kotek a Jirka Mádl budou ve Stahováku pouštět divoká, roztomilá, vtipná i hloupá videa z internetu, legendy i nejčerstvější novinky. A nejen to. Na tiskové konferenci na Barrandově hoši slíbili, že budou natáčet i vlastní videa. A máme se prý na co těšit. „Už jsme jedno video natočili a nečekali jsme, jaký bude mít úspěch. Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteJeště se neodvysílalo, a už se stalo kultovním,“ pochlubil se Kotek. Stahovák ale nebude jen o videích. Kluci si budou do hypermoderně vybaveného studia zvát výjimečné hosty, kteří prý nemají v normálním životě obdoby. Na definitivně poslední Eso s Leošem Marešem se můžete podívat v sobotu dopoledne na Nově.


Foto: archiv TV Nova, ČTK/Jaroslav Kratochvíl, Martin Hykl, Marek Pátek, David Kundrát, Magazín Leo

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.