Leoš Mareš se stal dvojnásobným otcem: Narodil se mu syn Matěj! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Leoš Mareš se stal dvojnásobným otcem: Narodil se mu syn Matěj!

Monika Marešová se synem Jakubem.
Monika Marešová se synem Jakubem. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl)

PRAHA – Moderátor Leoš Mareš (33) je dvojnásobným otcem. Včera v 18.27 mu jeho žena Monika (33) porodila v motolské nemocnici druhého syna Matěje. „Tak už. Matěj Mareš je na světě. Je velkej 51 cm a váží 3,84 kg,“ napsal nám bezprostředně po porodu hrdý otec. Maminka i malý Matěj jsou v pořádku.

Moderátor Leoš Mareš (33) je dvojnásobným otcem. Včera v 18.27 mu jeho žena Monika (33) porodila v motolské nemocnici druhého syna Matěje. „Tak už. Matěj Mareš je na světě. Je velkej 51 cm a váží 3,84 kg,“ napsal nám bezprostředně po porodu hrdý otec. Maminka i malý Matěj jsou v pořádku.

A porod to byl opravdu nečekaný. Marešová šla včera dopoledne jen na běžnou těhotenskou prohlídku do nemocnice v Motole – a už si ji tam nechali. Porod začal, ne však v nějakých šílených bolestech.

Ve tři hodiny odpoledne nám ještě Monika zvedla telefon a všechny ubezpečila, že je v pořádku. „Byla jsem u skvělého pana doktora Vlka a už si mě tu nechali. Ještě ale nerodím, termín mám až 29. v pondělí,“ řekla deníku Aha!.

O hodinu později, kdy už za ní do porodnice uháněl její muž Leoš Mareš (33), nám však poslala textovou zprávu přímo z porodního sálu: »Dobrý den, vše vypadá, že se mimi už narodí. Takže Leoš je na cestě sem za mnou. Zatím jsem ale stále 2 v 1.«

Předčasný porod možná přivolal sám Leoš Mareš. Na včerejší dotočné televizního pořadu Eso se totiž chvástal, že bude už hodně brzy podruhé otcem. „Budu mít kluka a jmenovat se bude Matěj,“ vykřikoval šťastný moderátor. V tu chvíli sám netušil, jak blízko je pravdě.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.