Vaňková si omotala Hůlku kolem prstu - Už spolu bydlí! A teď ho donutila k rekonstrukci vily! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vaňková si omotala Hůlku kolem prstu - Už spolu bydlí! A teď ho donutila k rekonstrukci vily!

Šárka Vaňková a Daniel Hůlka vypadají spolu opravdu šťastně.
Šárka Vaňková a Daniel Hůlka vypadají spolu opravdu šťastně. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Vztah zpěvačky Šárky Vaňkové (21) a dodnes nezkroceného milovníka a pána démonů Daniela Hůlky (41) nabírá na obrátkách. Nikdo jim sice nedával ani týden společného soužití, ale oni už plánují společný život.

Vztah zpěvačky Šárky Vaňkové (21) a dodnes nezkroceného milovníka a pána démonů Daniela Hůlky (41) nabírá na obrátkách. Nikdo jim sice nedával ani týden společného soužití, ale oni už plánují společný život.

Za dva týdny spolu stráví romantickou dovolenou na řeckém Chalkidiki. A došlo to tak daleko, že Vaňková dokonce pustila luxusní mezonetový byt na Andělu. „Šárka Vaňková tu už nebydlí. Odstěhovala se,“ sdělil Aha! jeden z bývalých spolubydlících. Vaňková a Hůlka tak nyní naplno plánují budoucnost a společnými silami vytvářejí nové hnízdečko lásky. Ba co víc! Mladá zpěvačka si omotala Hůlku kolem prstu takovým způsobem, že ho dokonce donutila konečně zrekonstruovat jeho polorozpadlý dům v Jevanech.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.