Nicol Lenertová: Teď jsem máma na plný úvazek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nicol Lenertová: Teď jsem máma na plný úvazek!

Nicol Lenertová se svými dvěma chlapy – tříletým Jarouškem a sedmitýdenním Dominikem.
Nicol Lenertová se svými dvěma chlapy – tříletým Jarouškem a sedmitýdenním Dominikem.

PRAHA (gra) – Zpěvačka a bývalá moderátorka »nováckých« Televizních novin Nicol Lenertová (34) je nyní mámou na sto procent, ale už začíná pokukovat i po zpívání a moderování. „Jsem moc ráda, že mám teď čas a prostor plně si vychutnávat obě své děti.


Je to nádherné pozorovat staršího Jarouška, jak se má k bratříčkovi. Sedne si k němu, dá mu pusu a říká Domííí...

Když pláče, hned k němu běží s dudlíkem. Drží mi dveře, abych mohla projet s kočárkem, nosí plínky, a spolu ho i koupeme. Jsem ráda, že je na brášku hrdý,“ rozněžnila se Nicol, maminka tříletého Járy a sedmitýdenního Dominika.

„Zkrátka si vychutnávám miminko, protože vím, jak rychle ty okamžiky utíkají. Vždyť je to možná už naposledy, co takového drobečka mám,“ říká Nicol s tím, že Kliknutím zvětšetemalý Dominic vyrostl už o šest centimetrů, zatímco jeho maminka zase zhubla o 14 kilogramů. „Pořád ještě mám pár kilo navíc,“ směje se Nicol, která se snaží nezanedbávat i partnera, podnikatele Jaroslava Kaláta (34).

Veselku ale zatím neplánují. „Pomalu začínám pracovat na debutovém albu, které bych měla o prázdninách dotočit. Vyjde na podzim a od září začnu opět veřejně vystupovat, moderovat a zpívat,“ dodala Nicol Lenertová.


Foto Aha! – David Kundrát

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.