Playboy Ronaldo - Už ohlodává jinou kost! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Playboy Ronaldo - Už ohlodává jinou kost!

„Půjdeš se mnou na pokoj, kotě?“ šeptá nejspíš Ronaldo do ouška krásné neznámé...
„Půjdeš se mnou na pokoj, kotě?“ šeptá nejspíš Ronaldo do ouška krásné neznámé... (Profimedia.cz, ara)

LAS VEGAS – Ach, Paris, Paris, ty huso naivní... Kolik ti je, že dokážeš po dvou vášnivých nocích doufat v trvalý vztah? Vždyť ten Cristiano je obyčejný holkař, hodně přelétavý a nepolapitelný motýlek!

Husička Hiltonová - Chce se stěhovat do Madridu...

Dědička hotelového impéria Paris Hiltonová (28) se znovu ukázala jako prvotřídní husička. Postel, v níž po dvě noci souložila s nejdražším fotbalistou světa Cristianem Ronaldem (24), čerstvou akvizicí Realu Madrid, ještě nevychladla, a ona už skládala prádélko do kufrů... „Řekla jsem Cristianovi, že se nastěhuju za ním do Madridu! Slíbila jsem mu to!“ vyslechli paparazzi číhající před domem její sestry Nicky, u níž se dvoudenní orgie konaly. „Budeme jako Beckham a Posh Spice. Ne, budeme ještě víc! Oba jsme stejně slavní, ale mnohem mladší a zajímavější!“ osnovala na terase plány na dobytí Evropy.

Ale dojde na ně? Pche! To dřív na Mount Everestu zbudují pláž! Vždyť Cristiano už tou dobou v Las Vegas ohlodával jinou kost! Do města hazardu odletěl soukromým tryskáčem (kdo ví, jestli mu jej nepůjčila Paris...), ubytoval se v nejlepším apartmánu v Palms Casino Resort (noc za víc než 165 tisíc korun) a v pět ráno už si do něj výtahem odvážel dvě nové krasavice – brunetku a blondýnku, obě kolem dvacítky. „Je nesmysl, že by Paris odkopl a zapomněl. Naopak se ji snažil všemožně zlákat, aby jela do Vegas s ním. Jenže nemohla,“ vysvětluje v deníku The Sun její nejmenovaná kamarádka...

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.