Taťána Kuchařová: Ve Vietnamu rozdala sto milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Taťána Kuchařová: Ve Vietnamu rozdala sto milionů!

Taťána Kuchařová se ve Vietnamu zúčastnila kulturního festivalu, kam přišlo deset tisíc lidí.
Taťána Kuchařová se ve Vietnamu zúčastnila kulturního festivalu, kam přišlo deset tisíc lidí.

PRAHA (mac) – Miss World 2006 Taťána Kuchařová (21) se ve Vietnamu pořádně plácla přes kapsu! Díky charitativnímu projektu, který zde Taťána podporovala, se podařilo vybrat a následně rozdat pět milionů dolarů, tedy bezmála sto milionů korun!


„Veškeré peníze byly rozdány přímo konkrétním sociálně slabým jednotlivcům a rodinám. Patřili mezi ně především opuštění nebo nemocní senioři, kteří tu mnohdy žijí na pokraji bídy. Jsou odkázáni na spoluobčany z vesnice, nebo dokonce pouze na přírodu samotnou. Další skupinou byly SOS vesničky, v nichž se shromažďují sirotci z celé země,“ prozradila deníku Aha! Taťána, pro kterou byla návštěva Vietnamu velmi silným zážitkem.

Kliknutím zvětšeteVystoupila i v několika televizních pořadech, které sledovala celé země, a významná byla její účast při tradičním kulturním festivalu na pobřeží v Nha Trang. Ten se koná každé dva roky a zúčastnilo se ho více než deset tisíc diváků.


Foto ara

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.