Gottův megakoncert ohrožen! František Janeček si zoufá | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Gottův megakoncert ohrožen! František Janeček si zoufá

Karel Gott za dva dny pozná, kdo jsou jeho praví přátelé.
Karel Gott za dva dny pozná, kdo jsou jeho praví přátelé. (Aha! – Mária Rušínová, Marek Pátek, Petr Novotný, Karel Kopáč)

PRAHA – Rok a půl práce se hroutí Františku Janečkovi (64) pod rukama! Nadcházející megakoncert k 70. narozeninám Karla Gotta, o němž se mluví jako o akci sezony, měl hostit přes stovku umělců. Jenže teď – pár dnů před událostí – se někteří kamarádi začínají bouřit, vymlouvat či stupňovat své požadavky! Kdo jsou ti hříšníci?

Jiřina Bohdalová (78), Jiří Krampol (70) a především Marta Jandová (28), dcera »Olympika« Petra Jandy (67)!

Tohle si oslavenec Karel Gott (69) nezasloužil. Františku Janečkovi jde z akce a všemožného handrkování hlava kolem a je rozpačitý z toho, že se někteří umělci začínají vymlouvat. „Nejdříve volali, prosili, abych je zařadil do programu. Já jsem už měl hotový scénář, přesto jim vyhověl, a teď najednou nemůžou,“ stěžuje si Janeček. „Že prý mají jinou práci nebo se vymlouvají na nemoc. To nemůžou myslet vážně! Martu Jandovou, dceru Petra Jandy, tady tlačila Martina Jandová, že ji musím určitě zapojit do programu, a teď najednou volá, že má vystoupení a nemůže. Kde to jsme?“ ptá se sám sebe Gottův letitý přítel, spolupracovník a manažer Janeček. Jiří Krampol prý má zase problémy s hlasem a nechce zpívat. „Nebo Jiřina Bohdalová mě prosila o to, že do zákulisí ani do šatny nesmějí fotografové, jestli prý jí to můžu zaručit. Slíbit ano, ale zaručit ne. Jak to budu moci v tom chaosu ohlídat?“ podivuje se Janeček. Již dříve se z různých důvodů z Gottových narozenin omluvili Helena Vondráčková, Jiří Korn či Šárka Vaňková. A Naďa Urbánková odmítla vystoupit, protože se jí zdálo, že by za to dostala málo peněz. Chudák jubilant Gott, jak tohle dopadne! Už ve čtvrtek v O2 areně zřejmě Mistr prodělá zkoušku ohněm a pozná, kdo jsou jeho opravdoví kamarádi…

Kliknutím zvětšete

Tihle dělají Janečkovi potíže

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.