Mrtvý David Carradine (†72) Přece jen vražda?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Mrtvý David Carradine (†72) Přece jen vražda?!

†72), kterého proslavily role ve filmu Kill Bill a v seriálech Kung Fu a Kung Fu: Legenda pokračuje, byl možná opravdu zavražděn!

†72), kterého proslavily role ve filmu Kill Bill a v seriálech Kung Fu a Kung Fu: Legenda pokračuje, byl možná opravdu zavražděn!

Tělo herce našla pokojská ve čtvrtek ráno v jeho apartmá luxusního hotelu v thajském Bangkoku. Byl nahý a kolem krku a genitálií měl provaz. Napřed vše nasvědčovalo sebevraždě udušením, pak se objevily teorie o nešťastné náhodě při sado-maso hrátkách. Carradinův manažer Chuck Binder však trvá na tom, že jeho dlouholetého přítele musel někdo zavraždit. Prozradil totiž, že herec měl svázané ruce za zády! „A to by sám rozhodně nedokázal. Také nalezený otisk boty na posteli nebyl jeho,“ řekl Chuck Binder. Thajská policie zatím mlčí, pouze oznámila, že hotelové kamery nezaznamenaly příchod žádného cizího člověka do pokoje.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.