Waldemar Matuška (†76): Bitva o dědictví! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Waldemar Matuška (†76): Bitva o dědictví!

Waldemar a syn Miroslav
Waldemar a syn Miroslav

PRAHA – Boj o dědictví po jednom z nejslavnějších českých zpěváků Waldemaru Matuškovi (†76) začíná! A do bitvy jako první vyrazil jeho prvorozený syn Miroslav (55), který žije v Německu a se svým otcem se 26 let neviděl. „Ohledně dědictví budu kontaktovat svého právníka,“ svěřil se deníku Aha! Matuška mladší.


Je to tady, už jde o peníze

Zapřený syn šikuje právníky

„V Čechách mě zastupuje advokát a ten se o všechny právní záležitosti postará. Slyšel jsem, že otec všechny vydělané peníze přepisoval na svou třetí manželku,“ řekl Miroslav Matuška, který se s otcem neviděl od roku 1983. I proto by mohla vyvstat domněnka, že ho jeho slavný otec vydědil. „O tom bych musel vědět,“ kroutí hlavou syn. „I když teď mám úplně jiné starosti než řešit peníze. Vždyť mi před nedávnem umřel táta!“ prohlásil rozhořčený Matuškův první syn.

Svou »macechu« Olgu Blechovou-Matuškovou už zkontaktoval. „Jsme ve styku. Olina je na tom psychicky velmi špatně, je zdrcená, má nervy na dně. I proto nechci, aby se teď nějak řešilo dědictví,“ žádal o pochopení Miroslav Matuška, který tak minimálně do pohřbu (18. června) zakopal válečnou sekeru. Pak se ale boj rozhoří naplno. V sázce jsou totiž i nemalé zisky – tantiémy, které v budoucnu přijdou od rádií a televizí za Matuškovy písničky a také za prodej cédéček. A ty půjdou v nejbližší době do těžkých milionů!

Více čtěte zde!


Foto Aha! – David Kundrát

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.