Podvod na Evu a Vaška: Tajné role v muzikálu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Podvod na Evu a Vaška: Tajné role v muzikálu!

PRAHA – Známé teleshoppingové duo Eva a Vašek se po nepodařeném koncertu pod horou Říp s největší pravděpodobností objeví i na muzikálových prknech. Ve zpěvohře o tom, jak oba ke štěstí a penězům přišli, je ale možná budou zastupovat úplně cizí zpěváci!


Informaci, že se už brzy můžeme dočkat muzikálu Bílá orchidej (jejich nejslavnější song), v dnes vysílaném pořadu Pressklub na Frekvenci 1 nepřímo potvrdil promotér zpackaného koncertu pod Řípem Petr Novotný. Ten na otázku moderátora Luboše Xavera Veselého, zda je takový muzikál výmysl, odpověděl jasně, že ne.

„Existuje skupina lidí, kteří by takovou věc s Evou a Vaškem rádi udělali,“ potvrdil nám zvěsti i Karel Peterka, majitel firmy Česká muzika, která dvojici před lety v teleshoppingu proslavila. Právě Peterka podle našich informací přemlouvá Evu s Vaškem, aby na muzikál kývli, ti to ale odmítají. „Brzy mi bude šedesát a nechci léta vystupovat denně na jednom jevišti,“ rázně odmítl tuto možnost pro deník Aha! sám Václav Ševčík. Ve hře je proto i varianta, že by v muzikálu největší hity Evy a Vaška zpíval někdo jiný. „O tom nic nevím. Na mnoho písniček máme výhradní práva pro celou republiku,“ krčí rameny na závěr Ševčík.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.