Iveta Bartošová: Slováci, jděte do... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Iveta Bartošová: Slováci, jděte do...

PRAHA – Cesta zpěvačky Ivety Bartošové (43) taneční soutěží Let‘s Dance na Slovensku skončila trapasem! Dnes ráno se Iveta jednoduše vykašlala na pořad Teleráno na televizi Markíza, kde měla mít rozhovcor.

PRAHA – Cesta zpěvačky Ivety Bartošové taneční soutěží Let‘s Dance na Slovensku skončila trapasem! Dnes ráno se Iveta jednoduše vykašlala na pořad Teleráno na televizi Markíza, kde měla mít rozhovcor.

„Tady na Slovensku jsem jako doma, jste tu na mě hodnější než v Česku,“ pěla ódy na Slováky Bartošová ještě na začátku soutěže. Když jí ale v osmém kole už diváci nepodrželi, urazila se a druhý den do pořadu Teleráno na televizi Markíza bez omluvy nedorazila, i když všichni její vyřazení kolegové do obdoby naší ranní televizní show dorazili. Její manažer a manžel v jedné osobě Jiří Pomeje měl tradičně vypnutý telefon, a tak moderátorce pořadu Janě Hospodárové nezbylo nic jiného, než se divákům omluvit. „Iveta bohužel nedorazila, musíme si vystačit bez ní. Nevíme, co se stalo, ale je jediná soutěžící, která po vyřazení nepřišla do studia.“
Let’s Dance tak bude ve finálovém klání ochuzeno o potoky zpěvaččiných slz, které prolévala v každém díle, ať už kvůli štěstí nebo nevydařenému tanci.

Foto Aha! - David Kundrát

(eve)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.