LUCIE BÍLÁ: V noci se ji pokusili uškrtit! Hlídá ji bodyguard! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

LUCIE BÍLÁ: V noci se ji pokusili uškrtit! Hlídá ji bodyguard!

Lucii Bílou na veřejnosti hlídá František Sládek (vlevo) s kolegou Petrem Šuchmou.
Lucii Bílou na veřejnosti hlídá František Sládek (vlevo) s kolegou Petrem Šuchmou. (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Zpěvačka Lucie Bílá (43) je přísně hlídaná. Důvod? Napadl ji opilec a pokusil se ji uškrtit. „Byl to strašný zážitek. Ten muž byl úplně namol a řval na mě: Ty krávo, zabiju tě!“ svěřila se deníku Aha! Bílá, kterou tento násilník přepadl před časem v noci, když česká Slavice přišla na koncert Madonny v Praze.


Útok na Lucii Bílou: Bylo to strašné! Sápal se na mě...

Zpěvačka musí všude chodit s bodyguardy

Od té doby čelila zpěvačka i dalším útokům, a tak má nyní po svém boku bodyguardy.

Chtěli byste potkat jedenácti násobnou Českou slavici Lucii Bílou na procházce po Praze, v metru nebo jen tak v obyčejné restauraci? Jste bez šance. Od té doby, co se slzami v očích musela utéct z koncertu Madonny, na podobná místa navždy zanevřela. „Nevím, co od těchto míst můžu očekávat. Na koncert jsem měla ty nejdražší lístky, a i tak mě nikdo neochránil. Jak by to vypadalo v obyčejné knajpě,“ ptá se sama sebe smutná zpěvačka.

Kliknutím zvětšete„Celou dobu to bylo v pořádku, když jsem tam vešla do auly, lidé mi tleskali. Pak se jeden z pánů opil a vrhnul se na mě. Děsí mě to dodnes. Kdybych neutekla, nevím, jak by to dopadlo. Nikdo z tamější ochranky totiž nebyl poblíž,“ popisuje situaci Bílá, která z jeho spárů utekla jen tak tak.

„Když jsem se mu vymkla, se slzami v očích jsem odjela domů. Nemůžu navštěvovat obyčejné čtyřky a dát si svoje oblíbená jídla, nemůžu do metra, a když chci nakupovat, tak musím do zahraničí, abych měla klid,“ pokračovala Bílá, kterou hlídali dva ostří hoši z MAFAS security service i na křtu nového alba Braňo Poláka, který se konal na Smíchovské pláži a byla tu možnost, že by se tam mohl dostat někdo nebezpečný. „Jsme tu kvůli paní Bílé. Kdyby se cokoli stalo, my zasáhneme. Nechceme, aby ji někdo obtěžoval,“ řekl stručně deníku Aha! jeden z zpěvaččiných bodyguardů František Sládek, na kterém bylo vidět, že bere svojí práci opravdu vážně. Nejenže Bílou hlídal aby jí nikdo neublížil. Ale ochraňoval ji i před sebou samou. Když se totiž píchla o růže, které jí věnoval Polák, hned jí je Sládek vzal, aby si neublížila víc.

A Bílá není jedinou celebritou, která jejich služeb využívá. Hlídat se nechává i zpěvačka Helena Zeťová, Helena Vondráčková nebo například exministryně Dana Bérová.

Více najdete v naší fotogalerii...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.