Lutovská chce vlastní holčičku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Lutovská chce vlastní holčičku

Iveta Lutovská už by klidně mohla být maminkou. S dětmi jí to jde.
Iveta Lutovská už by klidně mohla být maminkou. S dětmi jí to jde. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl)

PRAHA/DOBŘÍŠ – Missky měly o víkendu napilno! Zatímco Česká Miss už pár měsíců zná vítězky, Miss ČR teprve pořádala poslední casting, aby mohla dát dohromady fi nálovou dvanáctku. A Kuchařová (21) s Adamcem (60) se pořádně zapotili.

Kuchařová s Adamcem vybírali krásky z Prahy

To královna krásy z České Miss Iveta Lutovská (25) už má korunku jistou a teď přemýšlí nad zcela jinými věcmi – vlastní rodinou. Však si už také natrénovala, jaké to je starat se o děti na pískovišti. I když zatím jen o cizí...

Mateřské pudy Lutovské se hlásí, a tak se rozhodla trávit nedělní dopoledne s dětmi z občanského sdružení Peppermint, které jsou umístěny v dětských domovech. A také se rozplývala nad Aničkou – sestřičkou své kolegyně, české vicemiss Terezy Budkové. „Je rozkošná a moc hodná holčička,“ pěla na malou chválu.

Zatímco některé missky si užívaly na pískovišti, jiné musely pracovat. Lucie Váchová a Edita Hortová se nosily v rámci Svatebního květinového dne po dobříšském zámku ve svatebních šatech. Pro Lucii jde o generálku, za pár týdnů si totiž vezme svého přítele Davida Křížka.

Jednoduché to v neděli neměla ani děvčata, která se zúčastnila castingu Miss ČR.„Šlo už o třetí v řadě, nejdříve v Ostravě a v Brně a teď v Praze. Dohromady se přihlásilo asi 1580 dívek,“ řekla Aha! prezidentka Miss ČR Taťána Kuchařová. V Praze vybrala odborná porota ve složení Kuchařová, Jiří Adamec, Ondřej Pýcha, Jan Měšťák a Milada Karasová osm krásek.

„Nakonec jsme už ale vybrali i semifinálovou šestnáctku z celé republiky, která odjede v polovině června na školu Miss do Dubaje, kde se určí finálová dvanáctka,“ dodala Kuchařová. Holky letos musely být ve věku mezi 17 a 23 let. „Je to o dva roky méně, než tomu bylo v minulých letech – žádají si to licenční podmínky Miss World,“ vysvětlila věkové omezení Kuchařová.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.