Lucie Váchová - Mění si jméno! Kariéra může jít do háje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Lucie Váchová - Mění si jméno! Kariéra může jít do háje!

Lucie Váchová si rozhodně nenechá své příjmění. Po svatbě se bude jmenovat Křížková.
Lucie Váchová si rozhodně nenechá své příjmění. Po svatbě se bude jmenovat Křížková. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát, Petr Novotný, Mária Rušinová, Alexandr Malachovský, ara)

PRAHA – Za několik měsíců se z modelky Lucie Váchové (24) stane vdaná žena a o tom, jak se bude jmenovat, má jasno. Příjmení si nenechá a vezme si to svého snoubence Davida Křížka. A na problémy, které by jí to mohlo přinést, nemyslí.

„Jsem asi staromódní, ale vezmu si Davidovo jméno, bude ze mě Křížková. Kašlu na to, co si řeknou ostatní, něco takového jako Lucie Křížek Váchová fakt nebudu,“ nechala se slyšet půvabná misska.

Naráží tak na takové, jako jsou Iveta Pomeje Bartošová, Romana Jákl Vítová, Kateřina Konvalinka Průšová a další. O Davidovi si je jistá, že je tím jediným pravým a neváhá pro něj dát všanc kariéru – riskuje totiž, že si na nové jméno nebudou chtít mnozí pořadatelé zvyknout.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

25.5.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.