Krainovou sváděl Babický - VYSMÁLA SE MU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Krainovou sváděl Babický - VYSMÁLA SE MU!

Alanu Babickému se jeho laškování nevyplatilo. Krainovou vyplašil, a ještě se mu vysmála.
Alanu Babickému se jeho laškování nevyplatilo. Krainovou vyplašil, a ještě se mu vysmála. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Topmodelka Simona Krainová (36) laškuje s jinými! Místo aby podporovala partnera, hokejistu Detroit Red Wings Jiřího Hudlera (26), řádí v centru Prahy!

Topmodelka Simona Krainová (36) laškuje s jinými! Místo aby podporovala partnera, hokejistu Detroit Red Wings Jiřího Hudlera (26), řádí v centru Prahy!

Jinak tomu nebylo ani ve středu večer, kdy se účastnila soutěže Tanečník roku v pražském klubu Sasazu. Právě tam si jí všiml nový milenec »novácké« zprávařky Michaely Ochotské (24) golfista Alan Babický, tajně se k ní zezadu přiblížil a začal ji nepokrytě svádět. Těžko říci, jestli se smála na něj, nebo jemu. Když uražený Babický navíc zahlédl objektivy fotoaparátů, vzal rychle nohy na ramena.

Na akci mimo jiné vystoupila i Dara Rolins (36). Nikdo z přítomných by neřekl, že se dívají na maminku roční holčičky Laury. Vypadá totiž více než k světu.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.