Radek John: Proměnil se v Otíka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Radek John: Proměnil se v Otíka!

Otík z Vesničko má středisková (dole) a Radek John na tiskové konferenci k Prague food festivalu. Najděte tři rozdíly...
Otík z Vesničko má středisková (dole) a Radek John na tiskové konferenci k Prague food festivalu. Najděte tři rozdíly... (Aha! – Marek Pátek, ara)

PRAHA – Publicista a spisovatel Radek John (58) si hrál na kouzelníka Pokustóna! Na tiskové konferenci k dalšímu ročníku Prague food festivalu, jímž bude v roli moderátora provázet, se totiž stal pokusným králíkem šéfkuchaře Pavla Maurera.


John musel se zavázanýma očima a ucpanýma ušima poznat jídlo, které mu dal Maurer do úst. Jenže i když zhruba odhadl, že jde o květákové pyré, pobavil svým vzhledem všechny okolo. „Je to legrace, vypadá úplně jako Otík z Vesničko má středisková,“ utrousil vtipně jeden z přítomných hostů. Posuďte sami, jak moc si je publicista s filmovou hvězdou podobný...

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.