Přiznání Nikol Štíbrové - Proč jsem tolik ztloustla... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Přiznání Nikol Štíbrové - Proč jsem tolik ztloustla...

Kdysi byla Nikol štíhlá jako proutek...
Kdysi byla Nikol štíhlá jako proutek... (Aha! – Hana Kalvachová, David Kundrát)

PRAHA – Pěkný cvalík je teď z herečky a hvězdy seriálu Pojišťovna štěstí Nikol Štíbrové (22). Zatímco na začátku natáčení seriálu byla Nikol jako proutek a nosila sexy přiléhavé modely, teď se schovává pod plandavým oblečením!

Pěkný cvalík je teď z herečky a hvězdy seriálu Pojišťovna štěstí Nikol Štíbrové (22). Zatímco na začátku natáčení seriálu byla Nikol jako proutek a nosila sexy přiléhavé modely, teď se schovává pod plandavým oblečením!

Na svém blogu ale Štíbrová kila navíc a dvojitou bradu obhajuje. „I taková pseudocelebrita, jako jsem já, se pustila do hubnutí. A byla to ta největší blbost, jakou jsem mohla udělat,“ píše a říká, proč jí hubnutí nejde. „Najednou nemáte v hlavě nic jiného než jídlo. Přemýšlíte, co a kdy budete jíst dnes, co zítra, jak dlouho musíte běžet na pásu, abyste spálili snídani. Chybí vám energie, živiny, jste podráždění, unavení, nemyslí vám to. Nevychytáváte lidi kolem sebe, cítíte se sami. A nedej bože, pokud selžete a dáte si »zakázanou« čokoládu. Ty pocity selhání jsou pekelné. Zkrátka, ocitáte se v začarovaném kruhu. Včas jsem si uvědomila, že tudy cesta nevede. Že ta vynervovaná holka nejsem já. Že mi to za ty vystouplé klíční kosti nestojí,“ tvrdí Štíbrová.

Kliknutím zvětšete

20.5.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.