Finalistka Miss ČR Taťána Šedivá - Její tělo je zbraň! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Finalistka Miss ČR Taťána Šedivá - Její tělo je zbraň!

Taťána Šedivá je vážně kočka.
Taťána Šedivá je vážně kočka. (Aha! – David Kundrát)

ZADAR – Přítel sexbomby Taťány Šedivé (20), finalistky loňského ročníku Miss ČR, našel tajnou zbraň pro závody jachet! Angažoval totiž do posádky svou krásnou milenku, a tak měli soupeři co dělat, aby se soustředili a dojeli do cíle!

Přítel sexbomby Taťány Šedivé (20), finalistky loňského ročníku Miss ČR, našel tajnou zbraň pro závody jachet! Angažoval totiž do posádky svou krásnou milenku, a tak měli soupeři co dělat, aby se soustředili a dojeli do cíle!

„Na závody jsem jela poprvé a moc se mi to líbilo. Díky nim jsem se dostala ze zimy k moři a sluníčku,“ přiznává kráska, která se zúčastnila všech čtyř etap závodů jachet u chorvatského Zadaru. Dvojice Taťány a jejího přítele Pavla Dvořáka v konečném pořadí obsadila osmé místo (i když jednou byla i čtvrtá) a podle zlých jazyků jen proto, že se často při závodech věnovala spíš sama sobě než stíhání soupeřů. Při pohledu na půvaby dívky závodního jachtaře se jeho profesionálnímu kiksu nelze ani divit...

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.