Správkyně konkurzní podstaty tvrdí: Svatba Ivety Bartošové je podvod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Správkyně konkurzní podstaty tvrdí: Svatba Ivety Bartošové je podvod!

Jiří Pomeje a Iveta Bartošová
Jiří Pomeje a Iveta Bartošová  (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát a Martin Hyk)

PRAHA – Tak to je gól! I přes to, že zpěvačka Iveta Bartošová (43) se zkrachovalým producentem Jiřím Pomejem (44) dávají veřejnosti na odiv svou nehynoucí lásku, možná jde jen o podfuk. „Nebydlí spolu! V Uhříněvsi žije jen Iveta se synem,“ tvrdí správkyně Pomejeho konkurzní podstaty a sousedé princezny české pop-music.

Tak to je gól! I přes to, že zpěvačka Iveta Bartošová (43) se zkrachovalým producentem Jiřím Pomejem (44) dávají veřejnosti na odiv svou nehynoucí lásku, možná jde jen o podfuk. „Nebydlí spolu! V Uhříněvsi žije jen Iveta se synem,“ tvrdí správkyně Pomejeho konkurzní podstaty a sousedé princezny české pop-music.

„Na 18. května předvolal soudce pana Pomejeho k jednání, kde měl dát najevo, kdy začne splácet své šedesátimilionové dluhy. Na adrese trvalého bydliště jeho ženy Ivety Bartošové ale soudní doručovatelé ani jednou neuspěli s předvoláním. Dokonce i všichni sousedé široko daleko jim svorně tvrdili, že se tam pan Pomeje vůbec nezdržuje, že ho tam nikdy neviděli. Se vší pravděpodobností tam vůbec nebydlí. V tom domě má přebývat jen paní Bartošová se synem,“ šokuje Pomejeho správkyně konkurzní podstaty Tereza Klečková. A protože Pomeje neodpovídal ani na SMS zprávy správkyně, té se zdá, že se chce jednání opět vyhnout, a proto dělá mrtvého brouka. Hrozí mu proto, že bude zatčen a předveden před soud jako nejtěžší zločinec. „Chtěli jsme toho pana Pomejeho ušetřit,“ krčí rameny správkyně jeho dluhu.

Mediálně ostře sledovaná dvojice nedávno ohlásila měsíc bez sexu kvůli Ivetině účasti ve slovenské taneční soutěži. Pokud by ale byla pravda to, co měli vypátrat pracovníci soudu, možná že mezi ní a Pomejem nikdy k intimnostem nedošlo. Ona je dobrá ve zpívání, on šikovný organizátor a manažer, a tak se jim účelové spojení v podobě svatby mohlo výhradně kvůli práci hodit. Kde je pravda, ví ale pouze Bartošová a její problémový muž.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.