Moderátorka Barbora Tachecí: Jsem zdravá, chci do rádia! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Moderátorka Barbora Tachecí: Jsem zdravá, chci do rádia!

Bára Tachecí se v Expresradiu uvolila k hodinovému rozhovoru.
Bára Tachecí se v Expresradiu uvolila k hodinovému rozhovoru. (Expresradio)

PRAHA – Barbora Tachecí (46) chce zpátky do Radiožurnálu! „Nyní jsem zdravá a rozhodně ne arogantní,“ řekla kontroverzní moderátorka, která před rokem skončila v léčebně v Praze-Bohnicích.

Barbora Tachecí (46) chce zpátky do Radiožurnálu! „Nyní jsem zdravá a rozhodně ne arogantní,“ řekla kontroverzní moderátorka, která před rokem skončila v léčebně v Praze-Bohnicích.

Bývalou ředitelku Českého rozhlasu – Radiožurnálu, kterou když před rokem z rozhlasu vyhodili, tak se zhroutila a odvezli ji s podezřením na onemocnění mozku do bohnické psychiatrické léčebny, vyzpovídala včera ráno moderátorka Expresradia Koko.

Na otázku, zda jí vyhovuje víc televize, nebo rádio, zazněla jasná odpověď. „Rádio! Vždy raději »sáhnu« po rádiu, je to intimnější a hlavně tam nejsou vidět mé kruhy pod očima,“ vtipkovala Tachecí, která měla v rádiu neshody s podřízenými a nakonec i s generálním ředitelem.

„Jestli bych se chtěla vrátit? Určitě. Dokonce jsem už několikrát prošla i vrátnicí. Kolegové se dívají přátelsky, ale taky občas s údivem, že mám vůbec tu odvahu tam znova přijít,“ svěřila se Tachecí, jež také přiznala, že už nemá ve svém životě absolutně žádné ambice.

14.5.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.