Nejhezčí prsa Británie jsou volná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nejhezčí prsa Británie jsou volná!

Uvědomuje si Andre, co všechno opustil?
Uvědomuje si Andre, co všechno opustil? (Profimedia.cz, ara)

LOS ANGELES – Britská modelka Katie Price (30), přezdívaná Jordan, kterou proslavilo obrovské silikonové poprsí, je na kraji zhroucení. Její 3,5leté manželství s popovým zpěvákem Peterem Andrem (36) zkrachovalo. Andre podal žádost o rozvod.


Zhroucená Katie Price: Manžel ji opustil! Rozvod!

Proč opustil nejhezčí prsa Velké Británie? Důvodem bylo její nezřízené pití, divoké večírky, během nichž se přesouvala z jednoho klínu na druhý…

„Pete, pořád tě moc miluji,“ vzkazuje Andremu přes média a dodává, že se cítí odkopnutá. Jejímu manželovi už ale došla trpělivost. „Nemohl jsem déle žít s ženou, která se chová jako »neřízená střela«. Na nikoho nežárlím do té doby, než se manželka opije. Pak je bohužel schopna naprosto všeho. Ďábel uvnitř se začne ozývat a je konec,“ vysvětlil Andre.

Poslední kapkou byla fotka uveřejněná v britském deníku. Jordan na ní v nočním klubu flirtuje s cizím mužem. „Že mám prstýnek? To přece nic neznamená,“ vykřikovala při tom jako smyslů zbavená. V jednu chvíli se dokonce chopila mikrofonu. Poté úplně falešně zazpívala jeden z hitů svého manžela Mysterious Girl. „Byl na ni smutný pohled. Byla úplně mimo. Totálně zpitá,“ říká svědek z baru…

Kliknutím zvětšeteKatie a Peter se seznámili před 5 lety v jedné britské reality show. Jordan – tehdy uvadající nahá dívka ze strany 3 britského deníku The Sun, jejíž dekolt popíral pravidla gravitace, a Peter – stěží zapamatovatelný australský zpěvák bez jediného hitu. Jenže společně pak vydělali miliony! Fotky ze svatby prodali v přepočtu za 60 milionů Kč. Katie, která v životě nepřečetla jedinou knihu, »napsala« zčistajasna 16 bestsellerů (mj. autobiografie a romány…), což jí vyneslo 120 milionů Kč. Andre ani zdaleka nevydělával tolik. A právě o jmění Price, které činí 900 milionů Kč, se asi už brzy povede rozvodová bitka.

Jordan i s dcerkou Princess Tiáamii (1) a synem Juniorem (3) v pondělí opustila společnou rezidenci ve Woldingham Surrey. O nejstaršího syna Harveye (7), který je postižený a jehož má s fotbalistou Dwightem Yorkem, se stará babička.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.