Manželka Václava Neckáře: Čeká na další operaci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Manželka Václava Neckáře: Čeká na další operaci!

Václav Neckář má nyní velké starosti o nemocnou manželku.
Václav Neckář má nyní velké starosti o nemocnou manželku. (Dalibor Puchta)

PRAHA – Manželka zpěváka Václava Neckáře (54) Jarka půjde opět pod kudlu. Přestože se její zdravotní stav zlepšuje, musí na další operaci. Místo srdce to ale nyní budou její nemocné ledviny.


„Maminka už je v pořádku. Operace srdce dopadla dobře,“ svěřil se deníku Aha! zpěvákův syn Václav, který se už těší, až si s otcem odvezou mámu domů. „Snad by ji měli brzo propouštět. Jediné, co to komplikuje, je další chirurgický zákrok. Před operací srdce se totiž léčila s ledvinami a nyní jí je musí operovat. Pak bude snad už definitivně v pořádku a odvezeme si ji domů. Nemocnici se ale stejně nevyhne. Bude totiž muset pravidelně docházet na dialýzu,“ sdělil mladý Neckář.

Jarka Neckářová byla hospitalizována v nemocnici poté, co před časem zkolabovala v jejich vilce v Praze 4. Její manžel, zpěvák slavných hitů Lékořice, Stín katedrál nebo Tu kytaru jsem koupil kvůli tobě, se za tu dobu od jejího lůžka vzdálil jen minimálně a celou dobu je své manželce tou největší oporou.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.