Regina z VyVolených - Ta dopadla: Dítě jí sebrala sociálka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Regina z VyVolených - Ta dopadla: Dítě jí sebrala sociálka!

 (: www.regina-galerie.cz)

PRAHA – Čekala slávu, přepych a miliony. Místo toho tře bídu s nouzí, sociálka jí zabavila roční miminko, které nechala svému osudu na silnici, a žije opuštěná v chatce bez vody u brněnské přehrady.

Předtím ho nechala na silnici a odešla

Tak dopadla Regina Holásková (31) z »primácké« reality show VyVolení. Tehdy ve vile ohrožovala nožem »jen« ostatní spolubydlící, nyní má prý na triku policii kvůli ohrožení vlastního dítěte!

Roční Isis Agia skončila v kojeneckém ústavu poté, co na Reginu zavolal policii otec holčičky a Holáskové bývalý přítel Pavel Tesař. Děvčátko prý nechala jejímu osudu na silnici, a nebylo to prý poprvé! „V ten den jsem od Reginy obdržel ultimátum: »Buď budeš bydlet se mnou, nebo bude malá v kojeňáku«,“ vysvětluje Tesař, proč zavolal strážce zákona. Není uvedený v rodném listě holčičky jako biologický otec, nemusel se o ni tudíž postarat, a tak policisté situaci posoudili jako opuštění dítěte matkou.

„Za opuštění dítěte svěřené do vlastní péče hrozí obviněnému trest odnětí svobody na půl roku až šest let,“ varují nyní právníci.

Regina svůj kiks vysvětluje tím, že jí Pavel nedovezl vodu a tak mu dala již opruzenou dcerku do chvíle, než jí dostane zpátky umytou. Jenže její mateřské city opravdu asi nebudou nejsilnější. Množství jejích známých hovoří o tom, že exVyVolená měla často větší dávku citu pro marihuanu a posedávání po hospodách, než k plodu své lásky.

„Regina s Pavlem se našli. Oba jsou nezodpovědní a nevyzrálí a dítě si neměli vůbec pořizovat,“ tvrdí i rodina Reginy. Ta teď bude muset sehnat asi vhodnější bydlení, které by svými podmínkami neohrožovalo její dceru na životě. Vždyť v chatě, kde doteď obě bydlely, se v zimě kvůli rozbitým kamnům teplota blížila skoro bodu mrazu. Teprve pak bude mít šanci získat svou krásnou holčičku zpět.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.