Tereza Kostková: Vlasy dělají člověka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tereza Kostková: Vlasy dělají člověka!

Díky umu Saschy Breuera její nadýchaný účes pro denní nošení vypadá stále skvěle...
Díky umu Saschy Breuera její nadýchaný účes pro denní nošení vypadá stále skvěle... (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Herečka a moderátorka Tereza Kostková (32) se svěřila do rukou experta na vlasy Saschy Breuera. A ten v ní objevil vlasového chameleona.


PRAHA – Herečka a mode- rátorka Tereza Kostková (32) se svěřila do rukou experta na vlasy Saschy Breuera. A ten v ní objevil vlasového chameleona.

Nejprve měla ležérní účes v romantickém stylu vhodný na denní nošení. „Vím, že ty vlasy vypadají, jako bych se česala sama. Ale mně by to vydrželo asi hodinu, a od Saschy mi to takhle krásně bude držet celý den,“ radovala se herečka. Poté ale Sascha, který už česal i Naomi Campbel, Evu Herzigovou a Jerry Hall, během chvilky její bujarou kštici zkrotil a proměnil ji v elegantní účes. Výsledkem byla Kostková nadšena a péči o svou hřívu si nemohla vynachválit. „Když máte dokonale upravené vlasy, tak se hned cítíte lépe. Ne šaty, ale vlasy dělají člověka!“

Kliknutím zvětšete



Kostková přišla o vlasy! Více v naší fotogalerii...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.