Milenec sexbomby Mašlíkové - Rychlý převoz do nemocnice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Milenec sexbomby Mašlíkové - Rychlý převoz do nemocnice!

Hanka Mašlíková patří mezi nejžádanější modelky Česka.
Hanka Mašlíková patří mezi nejžádanější modelky Česka. (Aha! – Martin Hykl a Adam Holý)

PRAHA – Krátce poté, co se sexy modelka Hanka Mašlíková (26) vrátila ke svému staronovému příteli – zlínskému podnikateli Sašovi (24), se nečekaně dostavila pohroma. Její přítel byl nečekaně odvezen do nemocnice!

...kvůli záhadné infekci

„Saša strávil deset dní na infekčním. Doktoři vůbec nevěděli, co s ním je. Nemohla jsem ho ani navštěvovat, protože na tohle oddělení nikoho nepouští. Teď už ho ale pustili domů, tak snad bude už všechno v pořádku,“ svěřila se Aha! modelka.

Našemu deníku také prozradila, jak se k sobě vlastně oba mladí lidé vrátili. Za vším prý byly zamilované Sašovy esemesky, plné proseb o odpuštění. A zabraly“. „Se Sašou jsem se rozešla pár dní po Vánocích. Hrozně mě tenkrát zklamal. Čas ale všechny rány zahojil,“ řekla Aha! modelka, která dokonce v době, kdy se zlínským podnikatelem Sašou (24) nechodila, hledala nového partnera pomocí výzvy v Nedělním Aha! Tehdy si ale žádného z desítek zájemců nevybrala.

Ohledně návratu Hanky k Sašovi se objevily spekulace, že mu Hanka odpustila především proto, že Saša je, jak se lidově říká »za vodou«. Jenže Aha! se podařilo zjistit, že to žádný pracháč není. Vlastní sice dvě diskotéky ve Zlíně, ale bůhvíjak rozhazovat nemůže. Jezdí ve starší octavii a bydlí u rodičů v jejich domě. Proč se vlastně nenastěhoval k Hance? „Oba dva jsme strašně rozlítaní a máme hrozně práce. Abych řekla pravdu, vídáme se dost málo, ale vyhovuje nám to. O to víc si pak užíváme chvíle, kdy jsme spolu,“ vysvětlovala Aha! Hanka.

4.5.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.