Hollywood je plný fanatiků | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hollywood je plný fanatiků

Pamela Anderson
Pamela Anderson (: profimedia.cz)

Myslíte si, že je svět showbyznysu centrem neřesti? Máte pravdu! Ale i celebrity zpytují svědomí. A své černé duše se pak snaží vyčistit v pračce náboženského fanatismu. Náboženští guru si mnou ruce. Tolik oddaných a hlavně značně solventních oveček ještě neměli.

..

SCIENTOLOGOVÉ
Církev scientologů byla založena L. Ronem Hubbardem v roce 1954. Smysl učení: Člověk má duševní možnosti, kterých nevyužívá. Cílem je očista duše. Za tu se ale platí… Členové církvi odevzdávají nejméně 10 % všech příjmů.
Slavní vyznavači: John Travolta a Priscilla Presley. Nejaktivnějším scientologem je bezesporu Tom Cruise (43). Každou svou partnerku se snažil k této víře přivést, vyznávat ji musely i jeho děti, které adoptoval s Nicole Kidman. Nedávno se Kidman s Cruisem dokonce pořádně pohádali. Nicole by se ráda vdávala, vzhledem ke své víře chce mít církevní obřad. Tom ale nemůže přenést před srdce, že by jeho děti překročily práh kostela.

BUDDHISTÉ
Uctívají Buddhu. Smyslem víry je pochopit utrpení a bolest a dojít k duševní blaženosti – nirváně.
Slavní vyznavači: Richard Gere a také topmodelka Kate Moss (32). Ta ovšem bere víru po svém. Ještě než absolvovala soudem nařízenou protialkoholní a protidrogovou léčbu, pila jak duha a kokain brala po hrstech. Inu, cesta ke světlu bývá dlouhá!


KABALISTÉ
Kabala je založena na tradici židovské mystiky a studování tajných učení a magie. Základem je židovská bible.
Slavní vyznavači: Britney Spears, Demi Moore, Elizabeth Taylor, Courtney Love. Nejžhavější propagátorkou Kabaly je ale Madonna (48), která se nechala přejmenovat na Esther a v New Yorku postavila za 600 milionů korun školu Kabaly.

KŘESŤANÉ
Vycházejí z učení Ježíše Krista a Nového zákona. Základem je náboženské Desatero.
Slavní vyznavači: Nicole Kidman, Denzel Washington, Cliff Richard a považte i Pamela Anderson (38). Ta se nechala slyšet, že se modlí minimálně třikrát denně a hodlá ke křesťanské víře vést i své dva syny. Co ovšem říkají duchovní na její nahaté fotografi e a nevázaný sexuální život, agentury neuvádějí…

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.