Nicol Lenertová má druhé dítě! Dominic (3,53 kg, 49 cm) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Nicol Lenertová má druhé dítě! Dominic (3,53 kg, 49 cm)

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA – Zpěvačka a bývalá moderátorka »nováckých« Televizních novin Nicol Lenertová (34) se stala v úterý večer podruhé maminkou! Ve 20.20 hodin se jí narodil v Motole syn Dominic (3530 gramů a 49 centimetrů).

 

„Díky panu doktorovi Martinu Charvátovi proběhl porod bez komplikací. Jak jej minutu po minutě naplánoval, tak se i stalo. Samotný porod trval asi padesát minut a Dominiček si vedl dobře. Netrápil mě a jako hodný kluk chtěl rychle na svět,“ řekla včera exkluzivně deníku Aha! Nicol. U porodu byl i její přítel, podnikatel Jaroslav Kalát (34) a hned druhý den se na miminko přišel podívat i tříletý bratříček Jaroušek.

„Věděli jsme, že se nám narodí kluk, a tak se Jaroušek na brášku moc těšil a prinesl mu jako dáreček plyšáka. Domíček mu zase dal jeepa v baťůžku Spidermana, z čehož byl Jaroušek nadšený, protože jeepy jsou jeho nejoblíbenější hračky,“ popsala nám první setkání bratříčků Nicol. „Oba kluci mají příjmení po tátovi a aby měl Dominic něco i po mně, tak jsem mu dala na konec jména to »NIC« z Nicol,“ směje se Lenertová, která si zatím svého přítele nevzala. „Veselka ještě nebyla, ale Jára říkal, že by už měla proběhnout. Oba ji chceme, ale zatím pro nás není až tak podstatná. Žijeme bez svatby čtyři roky, tak ještě chvilku můžeme a kluci se od narození jmenují po tátovi – tedy Kalát,“ prozradila nám Nicol s tím, že Dominic jako by z oka vypadl Jarouškovi i tátovi.

„Jsem spokojená se dvěma syny a nad dcerou teď určitě nepřemýšlíme. Skloubit dvě děti mi dá dost zabrat,“ říká Nicol, která k dětem chůvu odmítá. Když prý bude nejhůř anebo začnou pracovní povinnosti, pomůžou s hlídáním babičky a rodina. „Pro mě jsou děti to nejpodstatnější, takže se jim chci půl roku intenzivně věnovat. Pak dotočím své první album, jehož natáčení jsem kvůli Domíčkovi přerušila, a vyjít by mělo na podzim. A na podzim bych se také ráda na půl úvazku vrátila ke své práci – tedy k moderování a zpívání,“ dodala Nicol Lenertová.

Teď má malý Dominic náznaky novorozenecké žloutenky, ale pokud nedojde k jejich zhoršení, měli by jej i s maminkou pustit dnes nebo zítra z porodnice domů.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.